• +31 (0)85 1304955
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Energie Masters ontzorgt je volledig met systeemadvies op maat

Wij begrijpen dat het nog niet zo gemakkelijk is om een keuze te maken in de juiste oplossing om je huis te kunnen verduurzamen. Wij bieden daarom systeemadvies aan huis en wij brengen de technische mogelijkheden in kaart, waarna een maatwerk offerte wordt opgesteld. Wij vertalen de technische mogelijkheden aan de hand van jouw situatie en budget naar een oplossing die je besparing op je energiekosten kan opleveren. En je draagt bij aan een gezonder leeflklimaat en de energietransitie.

Energie Masters begeleidt het hele proces, van advies tot en met de installatie en onderhoud van je apparatuur. Wij ontzorgen je volledig!

Wil je systeemadvies aan huis? Maak dan een afspraak met een van onze Energie Masters. Wij komen graag bij je langs voor een technische schouwing en systeemadvies op maat. Je  De kosten schouwing in verband met het technisch systeemadvies (zonnestroom, warmtepomp en airconditioning) aan huis bedragen € 175 incl. btw per product. Deze worden in mindering gebracht bij aankoop en installatie van een systeem bij Energie Masters.

Het is ook mogelijk een compleet (onafhankelijk) duurzaamheidsadvies met rapportage te verrichten. Onze duurzaamheidsadviseur maakt aan de hand van uw situatie en wensen een onafhankelijk rapport over de mogelijkheden van verduurzamen van uw woning. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • Energielabel met certificaat, vanaf € 350
  • Quickscan met rapportage van aanbevelingen verduurzaming woning vanaf € 350
  • Maatwerkadvies gasloos wonen, eventueel in combinatie met een energielabelcertificaat, geschikt voor aanvragen van hypotheek en duurzaamheidsleningen vanaf € 950

Maak een afspraak met een van onze Energie Masters

EnergieMasters